Wednesday, 13 March 2013

Andy R - Aja Meriyang

Aku munggah gunung,maculi sawah
Winihe ditandur, diurugi lemah
Yuh dibanyoni,yuh diopeni
Kudu sing telaten, supaya panen..

Esuk- esuk mangkat, ninggalna umah
Modale tenaga,ngenteni wong prentah
Dinein upah, nggo bubure bocah
Nembe olih jatah, malem jemuah..

Menawi tiyang mboten gadhah sampun meriyang
Ben saged obah, beras saiki wis larang
Rumangsa dadi wong susah, aja aleman
Gelema obah, apa-apa wis larang..

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan yo man..

Reff:
Esuk-esuk mangkat, ninggalna umah
Modale tenaga, ngenteni wong prentah
Dinein upah,nggo bubure bocah
Nembe olih jatah, malem jemuah..

Menawi tiyang mboten gadhah sampun meriyang,
Ben saged obah, apa-apa wis larang..
(Pengin mangan),ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan

(Pengin mangan),ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan),asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, rukun luruh
Sandang pangan
Yo man..

Reff:
Menawai tiyang mboten gadhah sampun
Meriyang
Ben saged obah, beras saiki wis larang
Rumangsa dadi wong susah, aja aleman
Gelema obah, apa-apa wis larang..

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, rukun luruh
Sandang pangan

(Pengin mangan), ora ketang pas-pasan
(Bisa mangan), asal gelem kangelan
Pedamine bombongan, urip cuma sepisan
Yo man..



No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages