Wednesday, 13 March 2013

Agus Riyanto - Kali Gung

Kali gung, tuke metu sing gunung
Mili anjog laut, ngliwati bukit sitanjung
Kali gung, nggawa berkah nggawa untung
Sing jaman gemiyen, jasaneora keitung..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..
Ho..bbaa..
Reff:
Kali gung, tuke metu sing gunung
Mili anjog laut,ngliwati bukit sitanjung
Kali gung, nggawa berkah nggawa untung
Sing jaman gemiyen, jasane ora keitung..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikillan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumit dipiara,
Indahe tetep dijaga..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun,apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..

Banyune sing mambrah mambrah,
Nggo ngeleb tanduran ning sawah,
Watu krikil lan wedhine,
Nganggo mbangun, apa bae..

Sing akeh muji syukure,
Anane kali gung ning kene,
Yuh dirumat dipiara,
Indahe tetep dijaga..

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages