Saturday, 16 November 2013

Yulie Nuk'e - TKW

Yulie Nuk'e TKW


Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek sarono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Nggesingno njero pikiranmu
Ayemno njero ning batinmu
Aku ning kene tansah setyo
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku

Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek srono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages