Saturday, 16 November 2013

Yulie Nuk'e - Pangrintihing Ati

Yulie Nuk'e - Pangrintihing Ati


Naliko aku moco, isine layangmu
Sak detik roso mandheg jantungku
Peteng pikir iki, netes eluh ning pipi
Ra ngiro kowe tego, pupus katresnanku iki

Pangrintihing atiku, kepingin ketemu
Kanggi ngudhari ruweting laku
Panas kang sumeleh, ing sanubariku
Surasamu, aku mburu bondomu

Reff:
Aku ini wa nito
Sing ora tau ngegungke karo kabeh bondho ing dunyo
Aku iki wa nito
Mung siji sing tak karepake katresnane soko priyo
Ojo kabeh wanito, ojo dianggep podo

Pagrintihing atiku kepingin ketemu
Kanggo ngudhari ruweting laku
Panas kang sumeleh ing sanubariku
Surasanmu aku mburu bondomu

Aku iki wa nito
Sing ora tau ngegungke karo kabeh bondho ing dunyo
Aku iki wa nito
Mung siji sing tak krepake katresnane soko priyo
Ojo kabeh wanito ojo dianggep podo

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages