Friday, 1 November 2013

Wahyuni - Pamitan

Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mugi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbenjang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung disio sio

Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mungi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbejang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
yen to nganti mung disio sio

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages