Friday, 1 November 2013

Aji Saka - Yen Ing Tawang

Yen ing tawang ono lintang
Cah ayu ngenteni
Marang mego ing angkoso
Sun tako..on war..r. to niregi..

Janji-janji ku eling
Sumedot raseng tyas ingsun
Nimas ingsun prasopo
Sineksenan bumi langit

Tangiseng tyas ngenteni padang rembulan

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni teakmu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Dhek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangising ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas
Tresnaku sundul ati

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Dhek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangising ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas
Tresnaku sundul ati

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages