Friday, 1 November 2013

Didi Kempot - Kasmaran

Yen arep crita karo sapa
Yen ora crita kok tambah nelongso
Kok soyo suwe koyo ngene rasane
Sedina dina gur nakoni wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep jaluk tulung
Bingung le ku nanggung
Tekan sok kapan iso mendem iki
Kasmaran kenya tan kepati pati

Tindak tanduke kalem ra di gawe
Larane sembe gregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lega
Deweke teka lan kanda yen tresna
Piye piye aku pasrah lan lilo

Yen arep crita karo sapa
Yen ora crita tambah nelongso
Kok soyo suwe koyo ngene rasane
Sedina dina gur nakoni wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep jaluk tulung
Bingung le ku nanggung 
Tekan sok kapan iso mendem iki
Kasmaran kenya tan kepati pati

Tindak tanduke kalem ra di gawe
Larane sembe gregerake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lega
Deweke teka lan kanda yen tresna
Piye piye aku pasrah lan lilo

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages