Friday, 1 November 2013

Wahyuni - Caping Gunung

Saben bengi nyawang konang
Yen memanjang namung karo janur kuning
Kembang wae weton gunung
Pacitan sarwi jenang panas udan panas udan
Udan panas aling-aling caping gunung
Mi sowa caping gunung ala yo mas ala yo mas
Eman-eman-eman-eman nadyan wadon sarwi lanang
Minumane banyu bening

Dek jaman berjuang njur
Kelingan anak lanang
Biyen tak openi ning
Saiki ono ngendi

Jarwene wis menang
Keturutan sing digadang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Ning gunung tak
Candongi sego jagung
Yen mendung tak silihi
Caping gunung

Syukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Gene ora ilang nggine
Podo loro lopo

Jarene wis menang
Keturutan sing digadang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Ning gunung tak
Candongi sego jagung
Yen mendung tak silihi
Caping gunung

Syukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Gene ora ilang nggone
Podo loro lopo

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages