Saturday, 23 February 2013

TIBELAT

Ukur sareret, teuteup saliwat
Batin duriat, tumapelmasket matih lir peurah diri sumerah, kumandang asih neang
Pangjeujeupan deudeuh

Diri nganbang kapanah kajamparing kumanehna diri nguyung kapentang ngalanglayung ku manehna kamana atuh kamana neang manehna metik asihna sareret jeung saliwat mawa ti belat sesah hilapna reret manehna teutep manehna seukeut pamorna ngahudang cinta

Gandrung tibelat liwung ka gandrung hate micangcang beurang jeung peuting raray ka gambar hate gumeter hayang patepang sugan asih bisa nyanding

Diri nganbang kapanah kajamparing kumanehna diri nguyung kapentang ngalanglayung ku manehna kamana atuh kamana neang manehna metik asihna sareret jeung saliwat mawa ti belat sesah hilapna

Jamparing asih nembus ka deudeuh
Daya asmara ngahudang cinta

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages