Saturday, 23 February 2013

TEUTEUP JEUNG IMUT

Wengi tadi salira imut ka saha
teuteup asih nyeredet mudun keun lenyap
wengi tadi salira imut kasaha
linduh soca mariis petingan manis

kacipta imut salira mun kuring
panutan nana
lelebna medaling rasa
kanggo salamina

hanjakal imut salira
ngalangkang tepung salangkung
teu acan dumugi ati
salira tos angkat deui

Wengi tadi kabandang rasa simpati
peurah asih tumerus kabantun ngimpi
wengi tadi lamunan manteng salira
nyipta pareng tiasa patepang deui

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages