Saturday, 23 February 2013

HUJAN CIMATA


Rya Fitria
HUJAN CIMATA

Ku teu sangka ku teu nyana
Anjeun tega ngantun keun abdi
Cinta nu lawas nembongan
Akhirna kedah pegat di jalan

Hadapeun dahan camara
Didinya kungsi akang teh jangji
Kadeudeuh urang duaan
Moal sirna Saumur dunya

duh engkang
na tega abdi nandangan tunggara

duh engkang
hujan cinta jadi hujan cimata

duh panutan naon lepatna
abdi nganti sing enggal mulih deu

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages