Sunday, 28 April 2013

Cak Diqin - Tali Kutang

Lirik Lagu Jawa Tali Kutang - Cak Diqin

Dek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane

Lungo menyang endi
Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali, kowe karo aku iki

Nadyan regane, nem ewu
Kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku
Lha kok mlayu

Opo kurang larang
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki
Tali kutang...

Iki mas taline tak kondurake
Ngerso bapak ra ngeparengake
Aku dijodoke malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae

Duh kangmas AntonBasuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake
Mesti bali

Tali kutang iki
Tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

Catur Arum - Urip Sing Pelakon

Urip sing biso pelakon
Nasib, sing keneng di tuku
Pasang surute ombak segoro
Jalaran mergo pastine

Urip sing biso pelakon
Nasib sing keneng dituku
Merdep sureme sorote lintang
Jalaran mergo pastine

Urip wis susah, jo digawe susah
Irlangono supeke batin
Urip Wis susah, jo di gawe susah
Nrimo lan sukurono paran hang ono

Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi-nawi tah ono, mejere lakon

Back to Top

Urip wis susah, jo di gawe susah
Irlangono supeke batin,
Urip wis susah, jo digawe susah
Nrimo lah sukurono paran hang ono

Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi nawi tah ono, mjere lakon

Saturday, 27 April 2013

Dudung Julian - Cinto Sapasukuan

Lirik Lagu Dudung Julian - Cinto Sapasukuan

Baru ka kambang bungo cinto ditaman hati
Ruruik daunnyo bajatuhan sabalun jadi
Usahlah juo adiak tangisi bapisah kito sayang
Dek mamandang adaik alam nagari

Dahulu ba angan-angan kito sabimbiang tangan
Sairiang ayunkan langkah ka palaminan
Kini tingga kanangan adiak sayang bamain dalam fikiran
Cinto ndak kasampaian tangih jatuah ka dalam
Cangguang badan denai rasokan dimalam langang
Bak cando jurang dalam mamisahkan cinto sapasukuan

Usahlah juo adiak tangisi kito sayang
Dek mamandang adaik dalam nagari

Dahulu ba angan-angan kito sabimbiang tangan
Sairiang ayunkan langkah ka palaminan
Kini tingga kanangan adiak sayang bamain dalam fikiran
Cinto ndak kasampaian tangih jatuah ka dalam
Cangguang badan denai rasokan dimalam langang
Bak cando jurang dalam mamisahkan cinto sapasukuan
Bak cando jurang dalam maisahkan
Cinto sapasukuan...

Bije Patik - Terminal Purwokerto

Kelingan wektu jaman semono
Nang terminal lawas purwokerto
Kowe nangis njaluk pisahan
Atiku ra karuan

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu aku nyesel pisah
Kenangapa aku ora nglarang

Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis dadi saksi
Larane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora nglarang

Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis wis dadi saksi
Larane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti

Pages