Ads
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recently Lyrics Updated

Yulie Nuk'e - Tugu Banjarsari


Gumelar ijo sukete, elok tugune
Banjarsari nyimpen kenangan ning ati
Ning kono tok ukir, gambar roso kang sejati
Koyo lagi wingi, wisih tembung katresnanmu

Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu Banjarsari saksi bisu lan prasasti
Tetenger sing ora biso lali

Tugu Banjarsari, kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Bansarsari, kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sing katresnan

Reff:
Njur kelingan rikolo semono ngikrarke janji
Sumpah setyo tresno, ora bakal cidro
Tugu Banjarsari saksi bisu lan prasasti
Tetenger sing ora biso lali

Tugu Banjarsari, kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresnan

Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi kenangan
Atiku atimu siji, ra pisah sak lawase
Tugu Banjarsari kutho Solo sing dadi pepeling
Tresnaku tresnamu nunggal, nganti tekaning pati

Tulus sing tak suwunke
Marang gusti kang moho suci
Paring sih katresanan

Yulie Nuk'e TKW


Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek sarono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Nggesingno njero pikiranmu
Ayemno njero ning batinmu
Aku ning kene tansah setyo
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati, roso kangen iki

Baliyo, muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu, tekoku

Wis suwe nggonku lungo
Ninggalke priyo sisihanku
Kanggo golek srono bebrayan
Wis mesti aku enggal bali
Kanggo ngobati roso kangen iki

Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku
Baliyo muliyo isi njero layangmu
Wis suwe nggonmu nunggu tekokku

Yulie Nuk'e - Pangrintihing Ati


Naliko aku moco, isine layangmu
Sak detik roso mandheg jantungku
Peteng pikir iki, netes eluh ning pipi
Ra ngiro kowe tego, pupus katresnanku iki

Pangrintihing atiku, kepingin ketemu
Kanggi ngudhari ruweting laku
Panas kang sumeleh, ing sanubariku
Surasamu, aku mburu bondomu

Reff:
Aku ini wa nito
Sing ora tau ngegungke karo kabeh bondho ing dunyo
Aku iki wa nito
Mung siji sing tak karepake katresnane soko priyo
Ojo kabeh wanito, ojo dianggep podo

Pagrintihing atiku kepingin ketemu
Kanggo ngudhari ruweting laku
Panas kang sumeleh ing sanubariku
Surasanmu aku mburu bondomu

Aku iki wa nito
Sing ora tau ngegungke karo kabeh bondho ing dunyo
Aku iki wa nito
Mung siji sing tak krepake katresnane soko priyo
Ojo kabeh wanito ojo dianggep podo

Yulie Nuk'e Feat Paijo Londo - Kasmaran


Medar purnoning roso
Sirno sumelange batin yen eling esemu
Kowe kembang melati
Puspo sing tak tresnani rino wengi tak impi

Sawangen langit bengi
Mbulan nanggal siji
Kowe nglangut njero ati
Tak jaluk kowe sranti
Aku mesti bali nggowo kangen ngundhuh janji

Kangen sing tak rasakke
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lungamu ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon chayamu
Sak lebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kangen sing tak rasakke
Koyo sewu taun suwene nggonku ngenteni
Kanggoku mung sedelo, lunga ning monco
Ngantio tekano mongso

Katon cahyamu
Sak klebat sumilir gondho wangi katresnanmu
Koyo wisih swaramu
Yen bingung pundhakku nyoto nyawang pasuryanmu

Kasmaran, anggon nomo pucukin mego
Gumeglar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Kasmaran, anggon nomo pucuking mego
Gumelar padang ing langit batinku
Sumunar cahyaning lintang lintang ing ati
Kumandang endah tembang sing tak roso

Yulie Nuk'e Feat Paijo Londo - Anget Anget Susu


Dik adik, ndang cepet dik
Ora kanti anggine aku ngenteni
Soyo wengi howone soyo adhem
Sing tak jaluk anget-angetan wae

Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Anget anget susu, gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyanding sliramu
Anget anget jahe, diombe sore sore
Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo
Wedi wedi wedi wedi wedi

Mas mas, niki lho mas
Pesenane wedang anget susu jahe
Mas mas, nanging ampun ngoten mas
Aku isin yen terus dipandeng wae

Anget anget susu, gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyandang sliramu
Anget anget jahe diombe sore sore
Anget dadi anget, yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo

Ngombe jamu dik, tombone gelali
Yen mung nembung wong tuwamu ora wedi
Wedi wedi wedi wedi wedi

Anget anget susu gulone gulo batu
Angete atiku, yen wis nyanding sliramu
Anget anget jahe diombe sore sore
Anget dadi anget yen wis nyanding slirane

Tuku gethuk mas, ono kutho solo
Yen pancen mathuk ayo ngomong wong tuwo

Ngombe jamu dik, tombone gelali
Yen mung nembung wong tuwamu ora wedi
Wedi wedi wedi wedi wedi
Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku kelakon dadi bojone

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaning ati yen aku nganti
Rak klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas uwis duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Mboten pengen golek ganti

Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk manis rasane
Senadyan tilas tak enteni randhane

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacot tresno
Nelongso rasaning ati yen aku nganti
Rak klakon melu nduweni

Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas uwis duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Mboten pengen golek ganti

Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki
Ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk manis rasane
Senadyan tilas tak enteni randhane

Kelingan manis esemi
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
karep atiku kelakon dadi bojone
Duk denok gandholani ati, tegane nyulayani
Janjimu sehidup semati, amungo ono ung lati
Rasa sayangmu sudah pergi, tak menghiraukan aku lagi
Duh denok gandholani ati, tegane nyulayani

Duh kangmas jane aku tresno, lilak aku lungo
Ati ra kuat nandang roso, roso keronto-ronto
Cintamu sudah nggak beneran, aku cuma buat mainan
Duh kangmas jane aku tresno, lilakno aku lungo

Tresno iki dudu mung dolanan
Kabeh mau amargo kahanan
Sing tak jaluk amung kesabaran
Mugi aliah paring kasembadan

Mung ngedhem atiku, ben aku ra mlayu
Dan tanggung jawabmu itu palsu

Denok aku cinta beneran, pasti ku buktikan
Bapak ibuku akan datang, melamar dikau sayang

Cintamu sudah nggak beneran, aku cuma buat mainan
Duh kang mas jane aku tresno, lilakno aku lungo

Duh kangmas jane aku tresno, lilakno aku lungo
Ati ra kuat nandang roso, roso keronto-ronto
Cintamu sudah nggak beneran, aku cuma buat mainan
Duh kangmas jane aku tresno, lilakno aku lungo

Tresno iki dudu mung dolanan
Kabeh mau amargo kahanan
Sing tak jaluk amung kesabaran
Mygi Allah paring kasembadan

Mung ngedhem atiku, ben aku ra mlayu
Dan tanggung jawabmu, itu palsu

Dekok aku cinta beneran, pastikan ku buktikan
Bapak ibuku akan datang, melamar dikau sayang

Hatiku selalu mendoakan, semoga Tuhan mengabulkan
Cinta kita tak terpisahkan, sampai di akhir jaman
Cinta kita tak terpisahkan, sampai di akhir jaman
Aaaa.. uuu.. aaa...
Anane aku biso urip ning alam nduyo
Mesti lantaran songko ibu kelawan bopo
Kersane sing kuaso aku biso dewoso
Opo toh pembalesku mung ngabekti wong tuo

Nadyan toh aku mulyo nanging mesti aku dosa
Mulo aku percoyo mbekti marang wong tuwo
Sepiro toh luputku aduh ibu lan bopo
Sarengan dosa kulo nyuwun ngapuro

Duh gusti ingkang moho wicaksono
Mugi wageto nampi pandungo kulo
Ibu bopo wageto kerso kang mulyo
Tentrem ayem, seger waras panjang yuswo
Aaaa.. uuu.. aaa...

Reff:
Nadyan toh aku mulyo nanging mesti aku dosa
Mulo aku percoyo mbekti marang wong tuwo
Sepiro toh luputku aduh ibu lah bopo
Sarengan dosa kulo kulo nyuwun ngapuro

Duh gusti inkang moho wicaksono
Mugi wageto nampi pandungo kulo
Ibu bopo wageto kerso kang mulyo
Tentrem ayem, seger waras panjang yuswo

Duh gusti inkang moho wicaksono
Mugi wageto nampi pandungo kulo
Ibu bopo wageto kerso kang mulyo
Tentrem ayem, seger waras panjang yuswo
Wis ono pirang taun, suwene ora ketemu
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki,  sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah
Urip pisan, ayo digawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem
Nggonku nyawang yo melu ayem
Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen

Reff:
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah
Urip pisan, ayo di gawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem
Nggonku nyawang to melu  ayem
Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen

Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen
Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngeti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mbokyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngerti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mbokyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngerti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mboyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngerti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mboyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu
Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mugi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbenjang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung disio sio

Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mungi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbejang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
yen to nganti mung disio sio
Yen ing tawang ono lintang
Cah ayu ngenteni
Marang mego ing angkoso
Sun tako..on war..r. to niregi..

Janji-janji ku eling
Sumedot raseng tyas ingsun
Nimas ingsun prasopo
Sineksenan bumi langit

Tangiseng tyas ngenteni padang rembulan

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni teakmu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Dhek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangising ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas
Tresnaku sundul ati

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Dhek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing roso tresno asih
Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangising ati
Lintang-lintang ngiwi-iwi nimas
Tresnaku sundul ati
Saben bengi nyawang konang
Yen memanjang namung karo janur kuning
Kembang wae weton gunung
Pacitan sarwi jenang panas udan panas udan
Udan panas aling-aling caping gunung
Mi sowa caping gunung ala yo mas ala yo mas
Eman-eman-eman-eman nadyan wadon sarwi lanang
Minumane banyu bening

Dek jaman berjuang njur
Kelingan anak lanang
Biyen tak openi ning
Saiki ono ngendi

Jarwene wis menang
Keturutan sing digadang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Ning gunung tak
Candongi sego jagung
Yen mendung tak silihi
Caping gunung

Syukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Gene ora ilang nggine
Podo loro lopo

Jarene wis menang
Keturutan sing digadang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Ning gunung tak
Candongi sego jagung
Yen mendung tak silihi
Caping gunung

Syukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Gene ora ilang nggone
Podo loro lopo
Yen arep crita karo sapa
Yen ora crita kok tambah nelongso
Kok soyo suwe koyo ngene rasane
Sedina dina gur nakoni wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep jaluk tulung
Bingung le ku nanggung
Tekan sok kapan iso mendem iki
Kasmaran kenya tan kepati pati

Tindak tanduke kalem ra di gawe
Larane sembe gregetake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lega
Deweke teka lan kanda yen tresna
Piye piye aku pasrah lan lilo

Yen arep crita karo sapa
Yen ora crita tambah nelongso
Kok soyo suwe koyo ngene rasane
Sedina dina gur nakoni wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep jaluk tulung
Bingung le ku nanggung 
Tekan sok kapan iso mendem iki
Kasmaran kenya tan kepati pati

Tindak tanduke kalem ra di gawe
Larane sembe gregerake

Yo ben mung ngimpi ora popo
Yen ati iki iso dadi lega
Deweke teka lan kanda yen tresna
Piye piye aku pasrah lan lilo