Saturday, 11 January 2014

Sony Joss - Sumi

Dik... kowe pancen ayu
Yen kowe nguyu nyenengke atiku
Lambane sigar jambe
Yen tak sawang tambah ayune

* Dik... aku naksir kowe
Opo kowe wis ono sing nduwe
Wis.. ono rong minggu
Tak simpen ono jero dodoku

Sumi Sumi pancen ayu
Kembang deso asli wonogiri
Sumi Sumi pancen ayu
Sumpah mati aku tresno sliramu

Sumi Sumi pancen ayu
Kembang deso asli wonogiri
Sumi Sumi pancen ayu
Wani sumpah sikilku ketiban palu

Opo mas kowe pancen tresno
Atiku iki isih ragu ragu
Yen pancene tresno
Cepet lamaren marang wing tuoku

Back to *

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages