Thursday, 9 May 2013

Setu Johnero - Tresno Kowe Nem

Nem... aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe
Aku isoh nompo opo anane
Tresno ning ati ora mung ono lambe

Nem.. pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku

Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages