Thursday, 2 May 2013

Eddy Silitonga - Boro Boro

Boro-boro dik, ngejak rabi
Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
Dinggo mangan sabendino durung cukup
Aku emoh manten anyar kerep gelut

Enengopo dik, kok kesusu
Kenal wae dik, lagi seminggu
Kowe aku podo-podo durung ngerti,
Luwih-luwih kecocokan njroning ati

Tak pikir cepet temen seneng aku
Tak pikir keno ngopo buru buru
Opo ono sebabe, sing wigati
Ketiwasan yen akum keno pulute

Reff:
Boro-boro dik, ngejak rabi
Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
Dinggo mangan sabendino durung cukup
Aku emoh manten anyar kerep gelut

Tak pikir cepet temen seneng aku
Tak pikir keno ngono buru-buru
Opo ono sebabe, sing wigati
Ketiwasan yen aku, keno pulute

Dik keno opo, coba-coba kondo-o (5x)

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages