Thursday, 2 May 2013

Eddy Silitonga - Ben Aku Sing Sengsoro

Yo wis ben, aku sing nandang sengsoro
Angger kowe tansah, urip rukun bagyo
Lalekno, anggep ra tau ono
Sing tresno kang suci, antoro aku lan kowe

Dudu salahku cah ayu, kowe ninggalke aku iki
Manungso ning tekan rencono, sing kuoso kang anento'ake
Oh gudti, mugi paringono mergi
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko

Reff:
Dudu salahku cah ayu, kowe ninggalke aku ini
Manungso ning tekan rencono, sing kuoso kang anento'ake
Oh gusti, mugi paringono mergi
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages