Ads
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recently Lyrics Updated

Nem... aku tresno kowe
Senadyan kowe wong ora nduwe
Aku isoh nompo opo anane
Tresno ning ati ora mung ono lambe

Nem.. pancen kowe ayu
Sing isoh nggawe senenge atiku
Aku kepingin, bendino ketemu
Urip bebrayan, karepe atiku

Atiku deg-degan, lan kebingungan
Yen arep ketemu, karo sliramu
Percoyo o nem, aku priyo mapan
Ora bakal, nglarani atimu

Sandang lan pangan, mengko tak cukupi
Ayo bebarengan, sing ngatur rejeki
Percoyo o nem, uwis tak niati
Aku kepingin, urip dadi siji
Dayung sampan, prau nelayan
Didayung,, ning tengah lautan
Ati tansah senang

Ono prawan, lungguh pinggir dalan
Sajak lagi nandang kasmaran
Tansah geguyonan

Lagi asyik pacaran
Lai lai lai lai lai lai la...i
Lai lai lai lai lai lai la...i
Dayung, dayung, dayung dayung sampan

Ayo konco, lungo golek mino
Jo guyon ning tengah samudro
Ngelingo beboyo

Dayung sampan, prau nelayan
Didayung, ning tengah lautan
Ati tansah senang

Ono prawan, lunguh pinggir dalan
Sajak lagi nandang kasmaran
Tansah geguyonan

Lagi asyik pacaran
Lai lai lai lai lai lai la..i
Lai lai lai lai lai lai la..i
Dayung, dayung, dayung dayung sampan

Awan-awan, lungo suroboyo
Mampir disik, ning wonokromo
Karo numbah moto
Karo numbah moto

Lagi asyik pacaran
Lai lai lai lai lai lai la...i
Lai lai lai lai lai lai la...i
Dayung, dayung, dayung dayung sampan

Awan-awan, lungo suroboyo
Mampir disik, ning wonokromo
Karo ngumbah moto
Karo ngumbah moto
Paul Jajan - Keturutan (pop Jawa)

Mangan kupat ta' udarane
Isine berase ketan
Ora liwat ta' sabarane
Janjine yen keturutan

Ojo methi' kembang melati
Methi'o godonge duren
Salahku ra bakal ta' baleni
Janjine aku biso balen

Methi'o godonge duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lali-lali di eling-eling

Methi'o godonge duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lali-lali di eling-eling

Back to top

Reff:
Methi'o godone duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lai-lali dieling-eling

Methi'o godone duren
Kembang melati digawe suntil
Saiki wis biso balen
Lali-lali di eling -eling

Methi'o godonge duren
Kembang melati digawe suntil
Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajen wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajen sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo
Boro-boro dik, ngejak rabi
Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
Dinggo mangan sabendino durung cukup
Aku emoh manten anyar kerep gelut

Enengopo dik, kok kesusu
Kenal wae dik, lagi seminggu
Kowe aku podo-podo durung ngerti,
Luwih-luwih kecocokan njroning ati

Tak pikir cepet temen seneng aku
Tak pikir keno ngopo buru buru
Opo ono sebabe, sing wigati
Ketiwasan yen akum keno pulute

Reff:
Boro-boro dik, ngejak rabi
Nyambut gawe dik, lagek dek wingi
Dinggo mangan sabendino durung cukup
Aku emoh manten anyar kerep gelut

Tak pikir cepet temen seneng aku
Tak pikir keno ngono buru-buru
Opo ono sebabe, sing wigati
Ketiwasan yen aku, keno pulute

Dik keno opo, coba-coba kondo-o (5x)
Yo wis ben, aku sing nandang sengsoro
Angger kowe tansah, urip rukun bagyo
Lalekno, anggep ra tau ono
Sing tresno kang suci, antoro aku lan kowe

Dudu salahku cah ayu, kowe ninggalke aku iki
Manungso ning tekan rencono, sing kuoso kang anento'ake
Oh gudti, mugi paringono mergi
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko

Reff:
Dudu salahku cah ayu, kowe ninggalke aku ini
Manungso ning tekan rencono, sing kuoso kang anento'ake
Oh gusti, mugi paringono mergi
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko
Kangge nerusaken lampah, ingkang peteng meniko