Sunday, 28 April 2013

Catur Arum - Urip Sing Pelakon

Urip sing biso pelakon
Nasib, sing keneng di tuku
Pasang surute ombak segoro
Jalaran mergo pastine

Urip sing biso pelakon
Nasib sing keneng dituku
Merdep sureme sorote lintang
Jalaran mergo pastine

Urip wis susah, jo digawe susah
Irlangono supeke batin
Urip Wis susah, jo di gawe susah
Nrimo lan sukurono paran hang ono

Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi-nawi tah ono, mejere lakon

Back to Top

Urip wis susah, jo di gawe susah
Irlangono supeke batin,
Urip wis susah, jo digawe susah
Nrimo lah sukurono paran hang ono

Sopo ngerti, ring dino mburi
Nawi nawi tah ono, mjere lakon

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages