Saturday, 27 April 2013

Bije Patik - Terminal Purwokerto

Kelingan wektu jaman semono
Nang terminal lawas purwokerto
Kowe nangis njaluk pisahan
Atiku ra karuan

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu aku nyesel pisah
Kenangapa aku ora nglarang

Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis dadi saksi
Larane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti

Kowe ngomong nek aku ora sayang
Sebabe kuwe kowe nganti ilang
Lungamu ganu, aku nyesel pisan
Kenangapa aku ora nglarang

Nganti tekan kapan, kowe tek tunggoni
Mbok menawa mengko, kowe arep bali
Ning senajan siki, terminal wis ganti
Tapi rasa sayangku, tetep kowe siji

Terminal anyar sing wis wis dadi saksi
Larane atiku suwe ngenteni
Tetep tek jaga, sayangku nang ati
Moga-moga kowe ngerti

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages