Saturday, 23 February 2013

TONG ASA-ASA

Teu kedah di buni-buni
Teu kedah di sumput-sumput
Teu kedah anjeun balaka
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Teu kedah rek asa-asa
Teu kedah rek isin-isin
Teu kedah anjeun cangcaya
Da karaos aya geter asih
Da karaos aya geter cinta

Cinta urang na kalangkang
Imut nu manis dina impian
Tepung kadeudeuh, rangkul kaheman
Keur urang duaan,

Cinta urang na kalangkang
Imut nu manis dina impian
Tepung kadeudeuh, rangkul kaheman
Keur urang duaan, keur urang duaan

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages