Saturday, 23 February 2013

SALAM KANGEN


Dina peuting nu jempling
Hate anteb mikangen
Kasalira nu janteun kakasih
Buah ati panyileukan
Siang jeung wengi

Dina lirih na angina
Titip salam kakasih
Salam kangen
Salam rasa deudeuh
Mugi dugi ka salira

Teu hilap ucap wilujeung weungi
Kanggo salira aduh panutan.......

Mugi gambaran diri,sing ngajadi keumbangna
Numapaes endahna
Impenana salira

Mugi gambarna diri,sing ngajadi tatanan
Numinuhan na ati salira
Nungwujud hareupan
Pikeun pateupang

Pikeun patepang

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages