Saturday, 23 February 2013

KARUNYA

Karunya nya aduh karunya
Hayang ngapung ngawang- ngawang
Teu boga jang-jang
Arek mipit bentang nu nenggang
nu geulis anggang kasorang
duh,.. aduh.. karunya

Karunya nya aduh karunya
kahayang heunteu kadongkang
da puguh anggang
najan hate hayang kabulan
pamohalan rek ka sorang
ngan ukur kahayang

Reff:

Sok karunya kanu loba kahayangna
cinta palsu ngan saukur saliwatan
cinta monyet eta mah keur kaulinan
cinta nu asli cinta sajati

No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages