Saturday, 23 February 2013

EMUT BAE

Lain ti baheula atuh kang urang teh pateupang
Ieu hate abdi atuh kang emut bae ka eungkang
Teu benang dipapalerkeun,teu benang di bebenjokeun

Lain ti baheula atuh kang urang teh patepang
Ieu hate abdi atuh kang,emut wae ka eungka
Tuebeunang dipapalerkeun,tue benang dibebenjokeun

Reff:
Dipapareng sugan jaga
Endah mun laksana
Wangi asih nu duaan
Imut bagia tineung rasa

Dipapareng sugan jaga
Endah mun laksana
Wangi asih nu duaan
Imut bagja tineung rasa

Aduh engkang
Emut bae ka eungkang
Aduh engkang baabdi kabiluyuingan


No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages