Wednesday, 19 December 2012

Lirik Lagu Jawa - Loro Bronto


Lirik Lagu Jawa
Loro Bronto - Wahyuni

Yen kelingan mring sliramu aduh
Kadyo renujed atiku
Yen siang tansah katon malelo
Ndalu datan biso nendro

Opo sliramu wis lali kangmas
Dhek semono nate janji
Nedyo arep urip bebarengan
Bungah susah dilakoni

Naning aku ora ngiro
Yen sliramu bakal cidro
Bareng saiki wis mulyo
Banjur kromo ora
Nganggo kondo-kondo

Wis pestine lelakonku aduh
Aku mung kudu narimo
Sopo kang biso paring usodo
Nggonku nandhang loro bronto


No comments:

Post a Comment

anda sedang bernyanyi? jika ada reques lirik silahkan komentar bro :*

Pages